Even voorstellen….. Nasrin Ahmad

geplaatst in: Geen categorie | 0

Nasrin is (per december 2019) wederom bij ons gestart als stagiaire Marketing en Communicatie (dit wordt haar 2de keer stage lopen bij ons!). Nasrin volgt de opleiding Marketing en Communicatie op het ROC Mondriaan te Den Haag. Zij onderzoekt naar onze Social-Media, marketing, communicatie en onderhoudt ons CRM-systeem.

Nasrin woont met haar zusje, 2 broertjes en ouders in Leidschendam. Zij werkt als Kassa/Service medewerker in de MediaMarkt en verder is ze in haar vrije tijd bezig met haar vrienden, tekenen, manga’s, K-pop luisteren, Netflix. Ze is een grote fan van bands zoals: BTS, Day6 en SHINee.
Verder is Nasrin een enthousiaste optimist en heeft zin in haar stage bij ons!

Nasrin kan je bereiken op: 06- 874 652 97 of per e-mail stage@communicatiemensen.nu