Even voorstellen … Merel Charité

geplaatst in: Geen categorie | 0

Merel is per 1 september gestart bij Communicatiemensen.nu. Vanuit haar achtergrond in communicatie en marketing maakt zij de overstap naar recruitment. Door haar brede ervaring bij de overheid maar ook daar buiten heeft Merel gevoel voor wat er leeft in het vak. Het is hierdoor gemakkelijk schakelen met kandidaten en opdrachtgevers. Merel krijgt er energie van om mensen met elkaar te verbinden en ieders talent en persoonlijkheid optimaal te benutten. Ervoor zorgen dat mensen met passie over hun werk kunnen vertellen, dat is waar zij voor gaat.

Merel woont met haar twee zoontjes Max en Jonas in het Statenkwartier in Den Haag. Met de kids erop uitgaan, genieten van het strand, de zon en haar tuin is wat Merel gelukkig maakt. Verder is zij een enorme koffie liefhebber en om haar hoofd leeg te maken doet ze aan yoga en hardlopen.

Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid maakt Merel graag persoonlijk met je kennis! Je kunt Merel bereiken op 06 – 58 70 15 55 en Merel@communicatiemensen.nu.